Kosár
üres
A kosarad üres

Ultrahangos Elemes Madárriasztó 40m2

Cikkszám: W0020
Ultrahangos Elemes Madárriasztó 40m2
10 969 Ft
Rendelhető, várható szállítás 2-4 hét
Erről a termékről még nincs vélemény! Legyél Te az első!
Termékleírás
Értékelések

A galambok, madarak napjainkban már szinte mindehol otthonosan érzik magukat. Legyen szó akár az épített, városi környezet családi házas részéről, lakótelepeiről vagy a nyüzsgő, zajos belvárosról - galambok mindenhol előfordulnak. Akár 20-40 m2 területre bocsát ki ultrahangot, turbékoló madaraink számára. Helyezze el otthonában akár párkányon, teraszon, erkélyen, fontos, hogy a madárriasztót nyílt helyre tudjuk elhelyezni, hogy az ultrahang szabadon fejtse ki hatását, tehát ne tegyünk elé semmilyen tárgyat.

A galambok azáltal, hogy az épületek homlokzatán tartózkodnak huzamosabb ideig, többféle kárt is okoznak a környezetükben. Többek között ürülékükkel szennyezik az épület vízszintes felületeit, valamint az alatta elhelyezkedő részeket is. Az ide kerülő, bomló ürülék amellett, hogy rendkívül kellemetlen szagot áraszt, károsítja bizonyos homlokzatok építészeti elemeit a madárürülék savtartalma miatt (jó példa erre a budapesti Parlament mészkő stukkói). Ráadásul a galambok fészekhulladékai es tollai eltömítik az esővíz elvezető csatornákat is. A galambok, társas értinkezésük során szárnycsapkodásukkal, turbékolásukkal és intenzív családi életükkel zavarják a lakókörnyezetben  élők nyugalmát. Más állatokhoz hasonlóan olyan jelentős betegségeket terjeszthetnek, mint a szalmonella és a tuberkolózis. Ha ez még nem lenne elé, különféle parazitákat is terjesztenek, mindezt legfőképpen szerteszét hagyott ürülékükkel. 

Használat: Helyezze a madárriasztó készülékébe az elemet a jelölés szerint és a hangerő szabályzó gomb segítségével kapcsolja be a készüléket.

Weitech ultrahangos madárriasztó, mely megvédi a galambok, sirályok, seregélyek, varjak, szarkák stb. ellen. A készülék taszítja a madarakat, és megvédi az erkélyeket, az ablakpárkányokat, a teraszokat, az udvarokat a bosszantó madaraktól....
Bővebben
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Erről a termékről még nincs vélemény!
Ultrahangos Elemes Madárriasztó 40m2 W0020

Ultrahangos Elemes Madárriasztó 40m2
Cikkszám: W0020
10 969 Ft
10 969 Ft / db

Rendelhető, várható szállítás 2-4 hét
+
-
beszállítóink