Kosár
üres
A kosarad üres

Csatlakozzon az Anivetdirect közösségéhez

Törzsvásárlói Program az AnivetDirect.hu-nél

Vásároljon okosan, spóroljon pontokkal!

Hűsége fontos számunkra, hiszen jól tudjuk, hogy sikereinket vásárlóinknak köszönhetjük! Éppen ezért fantasztikus Törzsvásárlói programmal kedveskedünk minden regisztrált vevőnknek, hogy mostantól még jobban megérje visszatérni hozzánk.

Gyűjtse Ön is törzsvásárlói pontjait minden egyes vásárláskor, és váltsa be azokat kedvezményre! Nálunk minden forint számít.

Hogyan Gyűjthet Pontokat?

Ha eddig nem regisztrált webshopunkba, akkor ideje pótolnia, mert mostantól minden vásárlásának 5%-át visszaadjuk Önnek. Ha már regisztrált, nincs más dolga, mint élvezni a megújult kedvezményrendszert és kedvére gyűjteni a pontokat.

Ezek a pontok a vásárlás kiegyenlítését követően azonnal felhasználhatóvá válnak. Csak lépjen be az AnivetDirect.hu fiókjába, és már láthatja is aktuális egyenlegét!

Regisztrálok!

A Pontok Értéke

1 pont = 1 Ft. Egyszerű és átlátható. 

A jóváírt hűségpontokkal egyenértékű összeggel csökkentheti a következő megrendelésének költségét. Hogy a szállítási díjra, vagy nagyobb tételekre költi-e, az csak Önön múlik!

Nézzünk erre egy példát!

10 000 Ft értékű vásárlás esetén, miután kiegyenlítette az összeget, kap 500 pontot. Mikor legközelebb nálunk vásárol már 500 ponttal a számláján vághat bele a böngészésbe. Azaz, ha levásárolja ezt a pontot, akkor ennyivel kevesebbe fog kerülni a második vásárlása (pl: másodjára 1000 Ft.-ért vásárol és úgy dönt, hogy beváltja a pontjait is, ami akkor 500 pont. Akkor 1000-500= 500 forintot kell fizetnie). Ha azonban úgy dönt, hogy nem használja fel pontjait, akkor gyűjthet tovább és esetleg már egy nagyobb pontmennyiségnél, akár ingyen is vásárolhat nálunk.

A termék megrendelését követően dönthet arról is, hogy felhasználja-e pontjait a fizetéskor, azaz szeretne kedvezményesen vásárolni, vagy tovább szeretné gyűjteni azokat. Tehát ha valaki vásárol 10 000 forintért és van már 200 pontja, akkor eldöntheti, hogy levásárolja-e a pontjait, azaz csak 9800-at fizet ebben a példában, vagy felíratja a 10.000 ezer után járó 500 pontot és a következő vásárlásnál már 700 ponttal indul.
 
FONTOS: a pontok másra nem ruházhatóak át, valamint nem válthatóak készpénzre! A regisztráció időpontjától kezdve összegyűjtött pontok elévülnek, ha 3 hónapon belül egyszer sem lép be az AnivetDirect.hu Webáruházba! Ezért látogasson el hozzánk minden hónapban és lépjen be fiókjába legalább egyszer!
 
A pontokkal történő vásárlás esetén 1 pont = 1 forint. 

Mire számíthat az aktuális törzsvásárlói programunkban?

Kedvezmények, amelyek Önhöz érkeznek: nem kell kuponok után kutatnia, pontjai automatikusan gyűlnek minden vásárláskor.
A jóváírt hűségpontokkal egyenértékű összeggel csökkentheti a következő megrendelésének költségét.

Egyszerű és átlátható rendszer: nincsenek bonyolult szabályok, a pontok gyűjtése és felhasználása gyerekjáték.

Hogy a szállítási díjra, vagy nagyobb tételekre költi-e, az csak Önön múlik!

Ráadásul, ha hírlevelünkre is feliratkozik,

  • személyre szabott ajánlatokat
  • hasznos és érdekes tartalmakat
  • és különleges ajánlatokat is küldünk Önnek!

Ne várjon tovább! Regisztráljon most webáruházunkba, iratkozzon fel hírleveleinkre és élvezze ki a AnivetDirect közösségének előnyeit!

További kérdése esetén forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz!


Irány a regisztrációhoz!

beszállítóink