Anivet.hu
Kosár
üres
A kosarad üres
10+1 AKCIÓ

Szállítási díjak:

Magyarországon a budapesti és vidéki szállítási díjak (40kg csomagsúlyig):

0-10.000 Ft megrendelés esetén bruttó 1.490 Ft
10.001-20.000 Ft megrendelés esetén bruttó 1.990 Ft
20.001-30.000 Ft megrendelés esetén bruttó 2.790 Ft
30.001-75.000 megrendelés esetén 3.590 Ft

Utánvétes fizetési mód esetén az utánvét díját felszámítjuk, melynek összegéről a vásárláskor a fizetési mód kiválasztásánál adunk tájékoztatást. 

Budapesti és vidéki szállítási díjak egységesen törékeny, vagy sérülékeny termékek esetén (40kg csomagsúlyig, a rendelési összegétől függetlenül)

Extra költségek (ADR termékek szállítása esetén számolunk fel.) :bruttó 1 890 Ft

Törékeny áru vásárlása esetén, minden esetben érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, a biztonságos szállítás lehetőségeiről!
Amennyiben a termék, fokozottan sérülékenynek,törékenynek vagy túlméretesnek bizonyul (több mint 75 cm hosszú) ill. extra súlyú, a webáruház fenntartja azt a jogot, hogy a szállítási díjtól függetlenül extra szállítási díjat számoljon fel. Erről a kosár oldalon vagy a kiszállítás előtt értesítjük a Felhasználót.

A táblázatban szereplő szállítási díjak futárszolgálattal történő csomagszállításra vonatkoznak. Azon termékek, amelyek szállítása csomagküldő szolgálattal nem lehetséges (pl. 40 kg fölötti megrendelés, raklapos áruszállítás, egyéb szállítójárművel történő áru kiszállítás, takarmány szállítás) egyedileg kalkulált szállítási költséggel kerülnek kiszállításra, amelyet megrendelés esetén egyedi ajánlatban megküldünk Önnek. Ezt követően, ha elfogadja ajánlatunkat, előreutalás után teljesítjük megrendelését.

Raklapos szállítási díjak:

Törékeny áru vásárlása esetén, minden esetben érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, a biztonságos szállítás lehetőségeiről!

Szállítási határidők:

FONTOS: a gázmesteri engedélyhez kötött rágcsálóirtó szerek megrendelését csak akkor áll módunkban teljesíteni, ha a megrendelőnek gázmesteri engedélye van, melynek engedélyszámát megadja.  

beszállítóink