Kosár
üres
A kosarad üres

Perfect termékcsalád

Perfect tisztító- és fertőtlenítőszer család

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden hazai állattartótelepen segítsük a megfelelő higiéniai körülményeket kialakítását. Megelőzve ezzel a telepeken megjelenő járványok kitörését és megerősítsék a higiéniai protokollok betartását.

A tisztább és fertőzésektől mentes telepeken tartott állatok egészségi állapota kedvezőbb. Csökkenthetők a betegségek következtében elhullott állatok száma és a betegség vagy járvány által okozott többletköltségek is megspórolhatóak.

Az állattartótelepi higiénia megfelelő fenntartása hozzájárul, hogy egészségesebb és táplálóbb élelmiszerek kerülhessenek a boltokba, miközben a haszonállatok fizikai és egészségi állapota is kitűnő legyen.

Ezért hozták létre a Perfect termékcsaládot. A Perfect tisztító- és fertőtlenítőszer család minden tagja 100%-ban magyar termék, amit az Alpha-Vet Kft. balatonfűzfői üzemében állítanak elő szigorú és ellenőrzött gyártási körülmények között. Az állattartó telepek biztosak lehetnek abban, hogy a 100%-ban hazai tulajdonban lévő vállalkozás egy kimondottan kedvező ár/érték arányú, változatos kiszerelésben kapható és rendkívül egyszerűen használható fertőtlenítőszerrel tudják támogatni a telepi higiéniai céljaik elérésében.

Próbálja ki Perfect termékeinket még ma!

PERFECT ACID savas habtisztító istállóhoz

PERFECT BASE lúgos habtisztító istállóhoz

PERFECT KOMBICID istálló felületfertőtlenítő szer


 Tovább a termékre 


 Tovább a termékre 


 Tovább a termékre 

beszállítóink