Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. További információt a sütikről az adatkezelési tájékoztatónkban talál.
Az elmúlt évek nagy slágere ez a mag.
A közepes fehérjetartalom mellett nagy előnye a 40% körüli zsírtartalom, illetve az édes íze.
Ez az édes íz az áztatás utáni cukros vízben történő kb. 1 órás főzéssel tovább fokozható. A kendermaghoz hasonlóan nem érdemes túlzásba vinni etetését. 5-15%-os bekeverési arányt javaslunk.
Az elmúlt évek nagy slágere ez a mag.
A közepes fehérjetartalom mellett nagy előnye a 40% körüli zsírtartalom, illetve az édes íze.
Ez az édes íz az áztatás utáni cukros vízben történő kb. 1 órás főzéssel tovább fokozható. A...